El Ter Paisatge,Cultura i Industria a Manlleu

ESTA OFERTA HA CADUCADO

Ofertas actuales de la agencia Presupuesto a medida

También puedes contactar con nosotros y te informaremos de todo lo que podemos ofrecerte.

  • 648 24 49 09 / 629 93 32 34
  • info@turisvic.cat
  • C/ Jaume I, 13 , vic (barcelona)

CADUCADA

para Grupos a partir de 30pax

Oferta válida hasta el: 31/12/2017

12€

PASSEIG DEL TER Dalt d’un tren turístic farem un recorregut històric i naturalístic al costat del riu Ter. En un tram d’aproximadament 3 quilòmetres trobarem elements ben singulars. Un d’ells és el Canal Industrial datat de l’any 1848 construït per proveir d’aigua a 7 fàbriques i a 2 molins fariners. També hi trobarem els rentants i el pont de Can Molas del s.XV

  Turismo Activo,

  Manlleu,

Ver oferta completa »


Una fàbrica i una colònia del S.XIX unides pel riu Ter i el tren.

 

Veniu a conèixer dos espais singulars a Manlleu, la capital del Ter. Al Museu del Ter podreu veure com la força de l’aigua posa en marxa màquines del procés de la filatura, mogudes per una Turbina Fontaine  del S.XIX.  A bord d’un  tren turístic recorrereu el passeig del Ter, prop de 2km de cultura i natura a la vora del riu, que us portarà fins a la colònia Rusiñol. Per la colònia passejareu pels seus jardins i entrareu dins de la fàbrica per veure com encara continua ben present  l empremta    de    l’artista   modernista Santiago  Rusiñol.

 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:

    Volver